type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" type="application/atom+xml" title="Atom 1.0"
en sv

Fredagsmys

Kom efter jobbet eller när du har lust. Kanske börja med ett bad?  Slink in i badrock och träskor och gå till Orangeriet för 20 minuters massage. Därefter, när det passar er, serveras Fredagsmysmiddag på rummet. Én soppa, kallskuret, ost, bröd, 1 flaska vin eller alkoholfritt alternativ och något sött efter. Kanske framför en härlig gammal film på rummet och avslutningsvis en lång frukost dagen efter


För bokning - KLICKA HÄR
Rum med frukost


Kanske vill du inte alls boka ett paket? Självklart kan du välja att bara boka ett rum, bestäm dig här på plats om du vill äta eller inte. Kanske vill du stanna 2 eller fler nätter och prova en annan restaurang när du är här. Bestämmer du dig för att äta så väljer du ur vår a la carte.

För bokning - KLICKA HÄR

Karlabyhelg


I Karlbyhelgen ingår övernattning i något av våra dubbelrum, kvällens 4-rättersmeny och frukost dagen efter

För bokning - KLICKA HÄR

Kroferie


2 dagar på Österlen och Karlaby. Cyckla, strosa runt i Simrihamn, ta en behandling elller ligg i en soffa i vardagsrummet med en kopp te..

2 nätter i dubbelrum med frukost. 4-rätters middag ankomstkvällen, tilltugg med 1 glas Champagne på eftermiddagen dag 2 och en 3-rätters middag på kvällen

För bokning - KLICKA HÄR


Läs mer...

Vandra på Österlen

Kombinera din vistelse hos oss med en vandring på vacker plats. I vårt vandringspaket inkluderar vi en liten matsäck som du hämtar här hos oss från 12.00 ankomstdagen, 3-rätters middag, övernattning i något av våra rum och frukost dagen efter. Vandringslederna utgår inte härifrån. Vill du vandra i naturreservatet vid Gyllebosjön är det cyckelavstånd dit. Vill du till havet, Rörumsbackar, Stenshuvud eller Haväng tar man bilen.

 l

Läs mer...

Krosöndag

Ett lugnt avslut på veckan, eller en bra början på nästa? Vår Krosöndag är som Miniferien fast med 1 glas Champagne.
3-rätters middag med 1 glas champagne före, övernattning i något av våra rum och frukost dagen efter.
Middagen serveras 18.00. Denna tid kan man inte ändra på då vi vill att våra medarbetare ska kunna få en lite lugn hemmakväll på söndagarna:)

Pris från 1295 kr/person, Krosöndag är inte bokningsbart mellan 15/6 - 31/8

För bokning - KLICKA HÄR

Läs mer...

Miniferie


En helt vanlig halvpension med 3-rätters middag, logi i dubbelrum och frukost dagen efter. Naturligtvis med tillgång till Orangeriet under tiden ní är här.

(Priser från 1295 kr /person på vardagar under vintersäsong)

 

Pris 2995 kr för bröllopsnatten.