en sv
På Karlaby Kro i Skåne får konferensen just den där blandningen av nytta och nöje,  avkoppling och fokus som kännetecknar en lyckad konferens.

Konferens i Skåne ger fokus och resultat

På Karlaby Kro i Skåne får konferensen just den där blandningen av nytta och nöje, avkoppling och fokus som kännetecknar en lyckad konferens. Den vackra gården och de sköna omgivningarna visar vårt Skåne från den allra bästa sidan. För långt borta för en konferens? Inte alls. Bara tillräckligt djupt i Skåne och Österlen för att låta deltagarna lämna vardagen, arbetsplatsen och invanda mönster bakom sig och fokusera helhjärtat på konferensen. I Skåne är allting nära.

Konferens hos oss i Skåne betyder flexibilitet och oändliga möjligheter

Många väljer vår ”powerkonferens” (en eftermiddag och en natt) men vanligast är två till tre nätter. Som seden i Skåne bjuder är mat och dryck alltid i fokus på Karlaby Kro. Av högsta kvalitet och närodlade produkter. En bra konferens är en konferens med god mat och mycket mat, enligt oss. Läs mer om våra olika paket och prata med oss om särskilda behov och önskemål, vi skräddarsyr gärna din konferens så att den blir precis så bra som du vill.

Våra lokaler är fullt utrustade för konferens, bekväma och trivsamma. I pausen väntar vårt härliga spa i orangeriet, som ger en känsla av att bada, simma och basta utomhus och är lika spektakulärt på sommaren som på vintern. Krydda konferensen med en eller ett par spabehandlingar, det brukar bli mycket uppskattat av våra konferensdeltagare.

Österlen och Skåne erbjuder en uppsjö av platser att se och olika aktiviteter att välja mellan för att ge konferensen ytterligare en eller ett par dimensioner. Skåne har allt och lite till. Ta tillfället i akt och upptäck ditt Skåne.

Vi erbjuder förutsättningarna för en lyckad och framgångsrik konferens i Skåne!