en sv

spa2


I vårt Orangerie hittar ni pool, bastu och behandlingsrum. Från 07.00, varje morgon, är bastun varm och te och frukt finns framme.

Yogamattor finns att låna och i vårt lilla "Tysta rum"  kan du börja dagen med att bara sitta och andas en stund.
Vi rekomenderar att du kommer hit i badrocken som finns på ditt rum.  

Under perioden januari - april har vi våra terapeuter här fredagar och lördagar mellan 14.00 - 19.00.Övriga tider "On request" I våra behandlingar använder vi produkter från Kerstin Florian och flera av dem som används kan ni köpa med er hem. Behandlingar bokar ni genom att ringa oss på 0414-203 00 eller genom att skicka ett mail. Avbokning av behandling kan göras fram till 18.00 dagen före. Därefter debiteras fullt pris.

Vi får ofta frågan om barn är tillåtna i poolen och visst är de det, vi tycker om alla våra gäster. Dock ber vi er observera att samtalstonen ska hållas låg och att det inte är tillåtet att dyka eller hoppa i poolen, varken för barn eller vuxna samt att barn under 12 inte får vistas ensamma i Orangeriet.Orangeriet är exklusivt för våra boende gäster och vi inte emot gäster utifrån för bastu, poolbad eller behandlingar.

Poolen är uppvärmd vinter som sommar men på vintern är den svalare än på sommaren just för att den ligger i ett Orangeri.