Aktiviteter på Österlen

Det finns så mycket vackert och kul att uppleva och se på Österlen. Böljande backar, vackra skogar och oändliga fält där säden vajar i vinden. Små och stora gårdar ligger utslängda mitt i allt det vackra som smycken. Havet som är nära överallt, oändliga stränder som ofta känns som att man har dem för sig själv. Gårdsbutikerna och konstnärerna, Mandelmanns trädgårdar på cykelavstånd - Bara en sån sak (www.mandelmann.se)

Promenera vid Haväng, strosa i Simrishamn eller Kivik, fika på Orelund, köp ett bröd på Kinbageriet (www.kinbageri.se) i Östra Vemmerlöv, ät en crepe i Rörum. Låna en cykel och cykla till Gylleboverket (www.gylleboverket.se) och gå på söndagsbio.

Regnar det så tar ni bilen och åker en dryg timme till Wanås och en av världens 10 främsta konstparker och kanske tar en lunch på det fina hotellet (www.wanas.se)

Eller spendera hela dagen här i hängsängarna, spela biljard, ta en behandling, spela lite boule nere vid bäcken eller ta en cykeltur till Bäckhalladalen.

Karlaby Kro Hotell & konferens Österlen - Upplev Österlens vackra natur till fullo under er vistelse på vårt Hotell i Skåne
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK