Fest - Allt är värt att fira!

Funderar ni på att gifta er? Fyller du 40? Eller vill du bara samla dina vänner och ha en festlig smokingmiddag?

För oss är alla fester unika, liksom att alla blivande bröllopspar är unika. 40-åringars, 80 åringars och andra gästers önskemål är också unika. Vill du ha ett bröllop som går i gult så får du ett bröllop som går i gult, i allt från entremattor till örngott i rummen.

Grunden:
‌• Vi har 22 hotellrum med totalt 44 bäddar. Därtill kommer några extra sängar och bäddsoffor. På Loftet med angränsande terrass sitter man upp till 73 personer, på Verandan upp till 36 personer och i den Gröna matsalen upp till 18 personer.

‌• Vi har ett Fest- och Bröllopspaket som kostar 2295 kr/ person. I detta ingår 1 glas champagne, 3-rätters middag med utvalda viner, bröllopstårta med kaffe och avec, öppen bar med härliga cocktails samt vickning med öl och iskall mjölk. Naturligtvis kan du också skräddarsy allting.

‌• Att hyra alla rummen (vilket är en förutsättning om du vill ha kalas med dans) kostar 52000 kr per natt. Då ingår de 22 rummen med upp till 10 extrabäddar för barn, frukost till alla samt alla matsalar, terrasser, orangeriet, hängsängar och park. Då har ni hela hotellet för er själva från 14.00 ankomstdagen till kl. 12.00 avresedagen.

Vi har en festlokal med plats för upp till 73 personer, vi har sedan 22 rum med 44 bäddar där era gäster kan sova över
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK