Karlaby Kro Hotell på Österlen

Karlaby Kro hotell ligger i den lilla byn Karlaby på vackra Österlen i Skåne. Vårt hotell är beläget 15 minuter från Kivik, 15 minuter från Simrishamn, 1 timme från Lund, 45 minuter från Kristianstad Airport och 1.5 timme från Kastrup.

När du stiger in hos oss så möts du av allting annat än ett stort hotell. Här finns inga skyltar, inga pilar som visar åt vilket håll du ska gå, inga lunchbufféer, inga kaffeautomater, inga småflaskor med schampo på rummet och inga tider som du måste boka för att ta en bastu

På vårt hotell på Österlen är allting uttänkt för att vara så personligt som möjligt, det ska kännas som hemma utan att vara det – Här kan du gå in i baren och göra dig en cappuccino om du vill det, du kan gå in i köket och tala med kockarna, du kan ta dig en kopp te i lilla Honestybaren när du vill. Du kan äta frukost i morgonrock och i stort sätt äta middag när det passar er.

De flesta av våra gäster bor på paket med middag inkluderat men du kan också bara boka ett rum och äta a la carte.

Vårt hotell

I Huvudbyggnaden har vi receptionen, där vi tar emot dig samt lobby med bar och matsalar. Mittemot, i de 3-längade gamla stallarna, finns våra hotellrum, vardagsrum och Orangerie med pool, bastu och behandlingsrum. Mitt i allt ligger den lilla innergården där det är härligt att sitta under platanerna för att äta frukost.

Vårt hotell är omgivet av vår trädgård och sover du med öppet fönster i juni så kommer du att höra näktergalen.

OBS! Vi håller på att uppdatera vårt online system!

Vänligen kontakta oss för att boka
0414-203 00
receptionen@karlabykro.se

Boka Rum

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK