Mötesrummen

Våra konferenslokaler är ljusa och moderna. Samtliga lokaler har naturligtvis whiteboard, blädderblock och Pc-kanon. Det finns också alltid frukt, vatten och naturgodis. Trådlöst internet finns i alla lokaler. Internetkod finns i receptionen.

Längan
Den här lokalen ligger i den fd stallbyggnaden. Det är en riktigt bra konferenslokal och lämpar sig för grupper upp till 25 personer i skolsittning. Utanför längan har vi vårt vardagsrum, där kan man sitta och samtala i grupper eller få kaffet serverat. Måltiderna äter man i huvudbyggnaden tvärs över gården.

Biblioteket
Med "örnkoll" över innergården sitter man här och spanar ut. Rummet är till för ett mindre möte, kanske ett ledningsmöte eller liknande, ca 10 personer passar bra här. Lokalen ligger i fd stallbyggnaden och på först våningen.

Loftet
I huvudbyggnaden en trapp upp ligger denna lokal. Här kan man ha ett klassiskt möte med skolsittning eller hänga i soffor och fåtöljer, lite mer av slappat. Här finnas även en stor terrass att sitta på om vädret tillåter.

Grupparbeten
På Karlaby Kro finns många trevliga utrymmen att sitt och arbeta i grupp. Vi har vårt vardagsrum i stallbyggnaden, lobbyn i huvudbyggnaden eller varför inte ta kollegorna in till vårt orangeri där vi har vår inomhus pool? På våren och sommaren, men även hösten då det fortfarande är varmt, finns det flera sittplatser utomhus; innergården, verandan i anslutning till matsalen eller hängsängarn och solstolarna vid poolen.

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK