Mötesrummen

Våra konferenslokaler är ljusa och moderna. Samtliga lokaler har naturligtvis White board, blädderblock och Pc-kanon. Det finns också alltid frukt, vatten och naturgodis. Trådlöst internet finns i alla lokaler. Internetkod finns i receptionen.

Loftet
Vårt absolut mysigaste mötesrum som ligger på övervåningen i huvudbyggnaden. I den bortre delen av rummet kan man t.ex ha en Styrelsesittning för upp till 15 personer samtidigt som man kan sitta i soffgrupperna i den andra halvan av rummet för samtal på tu man hand eller för att dricka te

Längan
Ligger i Hotellden och är ett mer klassiskt mötesrum med plats för 20 personer i U-sittning eller 35 i Biosittning. Utanför längan har vi vårt vardagsrum, där kan man sitta och samtala i grupper eller få kaffet serverat. Måltiderna äter man i huvudbyggnaden tvärs över gården

Biblioteket

Mötesrummet för upp till ca 8 personer passar bra här, beläget i samma byggnad som längan en trappa upp

Grupparbetsrum
På Karlaby Kro finns många trevliga utrymmen att sitt och arbeta i grupp. Vi har vårt vardagsrum i stallbyggnaden, lobbyn i huvudbyggnaden eller varför inte ta kollegorna in till vårt orangeri där vi har vår inomhus pool? På våren och sommaren, men även hösten då det fortfarande är varmt, finns det flera sittplatser utomhus; innergården, verandan i anslutning till matsalen eller hängsängarna och solstolarna vid poolen.

Alla mötesrum har förstås all standardutrustning såsom moderna projektorer, White board och blädderblock. Det finns alltid vatten, frukt, godis och nötblandning.

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK