Restaurang

Höst 2020

Eftermiddagste med Scones finns fredag och lördag för boende gäster mellan 15.00-16.30 (Fluffiga Engelska söta scones med tillbehör, kaffe, te och äppelmust från Tosterup à 160 kr per person)

Middag - Alla dagar 18.00 - 22.00 - Dessa dagar prioriterar vi boende gäster. Vill du gästa oss bara för en middag så ring ett par dagar före så försöker vi hjälpa er och ger er då bord kl 18.00. Menyn är också till viss del påverkad av nuvarande läge. Därför är vi tacksamma om du meddelar eventuella allergier och vegetariska önskemål när du gör din bokning.

För er som bor fler nätter än 2 och vill äta fler kvällar än 2 , så är vi tacksamma om ni om ni meddelar vid incheckning. om ni vill ha ett bord för fler middagar

För er som har bokat paket med tre-rätters eller fem-rätters middag finns en fast meny. Vill ni veta mer om den innan ni kommer till oss vänligen kontakta receptionen.

Frukost - Vi tar inte gäster för frukost som inte bor hos oss - För er som bor hos oss så ingår alltid frukost. Vi dukar upp glesare än vanligt i matsalar och uppmanar till att invänta sin tur och undvika köbildning. Handsprit finns förstås att tillgå

Varmt Välkomna

Våra kockar lägger ner sin själ i maten som serveras, ät hos under er vistelse på vårt hotell på Österlen
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK