Våra Rum

Vi har tre kategorier av rum på Karlaby. Alla med terracottagolv och putsade väggar. I alla finns härliga badprodukter, badrock, träskor och yogamatta att använda när ni bor hos oss. Som gäst hos oss har du förstås fri tillgång till Orangeriet med pool och bastu och möjlighet att boka behandlingar.

Gårdsrum - 8 st, ca 24 kvm, alla på nedre botten med dusch i badrummen. Några med utsikt över den lilla innergården. Gårdsrummen ligger 4 och 4 tillsammans och i 4 av dem tillåter vi hund. (Alla Gårdsrum har 2 sängar som står ihop till en dubbelsäng)

Karlabyrum - 8 st, 32-35 kvm, de flesta med badkar. 4 av rummen har connecting door och i rum 9 har ni utgång till en egen hörna i trädgården. I rum 9 tillåter vi också hund. (4 av Karlbyrummen har dubbelsäng och 4 har 2 sängar som står ihop till en dubbelsäng)

Hörnrum - 6 st, 36 - 45 kvm, Alla utom 1 har dubbelsäng, badkar, fristående dusch och utsikt åt 2 håll. ( Rum 22 har 2 sängar som står ihop till en dubbelsäng och egen utgång till egen hörna på terrassen vid Orangeriet. I rum 22 tillåter vi också hund)

I Karlabyrummen och Hörnrummen finns det gott om plats för 2 extrabäddar för barn.

Alla rum är rökfria.

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK