Våra Rum

Vi har tre kategorier av rum på Karlaby. Alla med terracottagolv och putsade väggar. I alla finns härliga badprodukter, badrock, träskor och yogamatta att använda när ni bor hos oss. Som gäst hos oss har du förstås fri tillgång till Orangeriet med pool och bastu och möjlighet att boka behandlingar.

Gårdsrum - 8 st, ca 24 kvm, alla på nedre botten med dusch i badrummen. Några med utsikt över den lilla innergården. Gårdsrummen ligger 4 och 4 tillsammans och i 4 av dem tillåter vi hund. (Alla Gårdsrum har 2 sängar som står ihop till en dubbelsäng)

Karlabyrum - 8 st, 32-35 kvm, de flesta med badkar. 4 av rummen har connecting door och i rum 9 har ni utgång till en egen hörna i trädgården. I rum 9 tillåter vi också hund. (4 av Karlbyrummen har dubbelsäng och 4 har 2 sängar som står ihop till en dubbelsäng)

Hörnrum - 6 st, 36 - 45 kvm, Alla utom 1 har dubbelsäng, badkar, fristående dusch och utsikt åt 2 håll. ( Rum 22 har 2 sängar som står ihop till en dubbelsäng och egen utgång till egen hörna på terrassen vid Orangeriet)

I Karlabyrummen och Hörnrummen finns det gott om plats för 2 extrabäddar för barn.

Alla rum är rökfria.

Välj mellan vårt Hörnrum, Gårdsrum eller Karlabyrum under er vistelse på vårt hotell på Österlen

Om ni vill ha med er hund så ber vi er att boka detta i samband med att ni bokar ert rum så att vi säkert har ett hundrum ledigt. Vi har 4 hundrum i kategorin Gårdsrum och 1 i kategorin Karlabyrum. Vi tar 300 kronor i tillägg per hund. De flesta hundar är väldigt gulliga och väluppfostrade med kloka mattar och hussar. Vi vill dock nämna att Hundar naturligtvis inte får sova i sängar eller möbler eller skrapa på dörrar när de bor på vårt hotell- Alla skador debiteras gäst

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK