Våra Rum

Här vill vi att ni ska känna er som hemma, trivsamt med det lilla extra.

På Karlaby Kro har vi 22 st rum belagda i vår härliga gårdsmiljö nära till alla våra faciliteter. Rummen är indelade i tre kategorier; Gårdsrum, Karlabyrum och Österlenrum. Här får ni Österlenkänsla med öppna landskap avlägset i lugn och harmonisk miljö. Oavsett vilken anledning du är här för, weekend, romantik, konferens, eller fest ser vi till att du kommer bo alldeles ljuvligt.

Som gäst hos oss har du fri tillgång till Orangeriet med pool och bastu och möjlighet att boka behandlingar. Morgonrock och tofflor väntar på er i rummet.

Gårdsrum - 8 st, ca 24 kvm alla på nedre plan med dusch i badrummen. Några med utsikt över innergården. Gårdsrummen ligger tillsammans och alla gårdsrum har dubbelsäng.

Karlabyrum - 8 st, 32-35 kvm med dusch. Fyra av rummen har connecting door. Alla rum med dubbelsäng.

Österlenrum - 6st, 36-45 kvm med dusch. Rummen har utsikt åt både innergård och landskap.

I Karlabyrummen och Österlenrummen finns det gott om plats för två-tre st extrabäddar för barn.

Alla rum är rökfria.

Karlaby Kro Hotell & konferens Österlen - Välj mellan vårt Hörnrum, Gårdsrum eller Karlabyrum under er vistelse på vårt hotell på Österlen

Om ni vill ha med er hund så ber vi er att boka detta i samband med att ni bokar ert rum så att vi säkert har ett hundrum ledigt. Vi tar 500 kronor i tillägg med hundrum.

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK