Just nu

Fira in hösten och vintern med oss!

Publicerad: 27 oktober 2021 Nu ligger alla våra paket uppe på hemsidan för resten av 2021! Vi ser fram emot en härlig höst, vinter och ett ljuvligt slut på detta år med er. Bokning sker genom att klicka här via mejl eller telefon: bokningen@karlabykro,se 0414-203 00. Varmt välkomna! Våra paket!

Läs mer. . .

Online bokning

Publicerad: 7 juni 2021 Nu är vi äntligen igång med vår Online bokning! Välkommen att boka ditt rum under fliken "Boka". För större bokningar/konferenser mejla oss på bokningen@karlabykro.se Vi ser fram emot en härlig sommar och en framtid med er tillsammans med oss på Karlaby Kro! Varmt välkomna!

Läs mer. . .

Ny regi från 1 mars - byte av bokningssystem

Publicerad: 9 mars 2021 Hej! Julia och Jonas Edberg heter vi som har förvärvat Karlaby Kro. Det är med stor glädje vi har fått möjligheten att få driva Karlaby Kro in i framtiden. Vi har ca 30års lång erfarenhet från branschen och vi ser mycket roliga saker framför oss med Karlaby Kro. En del omställningar har vi påbörjat bl a byter vi nu bokningssystem och därför ligger just nu online bokningen nere. Men vi finns på mail och telefon så hör av er den vägen. Mail; receptionen@karlabykro.se alt. 0414-203 00. Vi hälsar er varmt välkomna till oss på Karlby Kro!

Läs mer. . .
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK