Bästa Vintererbjudandet för Konferenser och Möten!!

Nytt år, nya möjligheter, nya mål – Nytt Möte?

Litet, personligt, mysigt – Kom och njut och starta året hos oss på Karlaby Kro med dina kollegor. Här kan du ha ditt möte i traditionellt mötesrum eller på Loftet där ni kan välja att ha ert möte i sofforna framför den öppna spisen eller vid det mer traditionella Styrelsebordet. Slink ner till baren och gör er en Cappucino när ni behöver det. Promenera in i köket och prata med kockarna och se vad de lagar för lunch, ta ett parti biljard i vardagsrummet, njut i Orangeriet med en bastu, läs en bok i lobbyn, lär er hur man gör vår signaturdrink ”Storm över Österlen” ………

Vårt konfenspaket börjar med härliga mackor, must, kaffe och te följt av lunch med varmrätt, nybakat bröd, kaffe och liten sötsak. Eftermiddagste med Engelska scones, 3-rätters gourmetmiddag, övernattning i valt rum och Karlabyfrukost.

Under perioden januari t.om mars så har vi ett specialerbjudande på detta paket

Under denna period så erbjuder vi er detta för 1836 kronor ex moms per person med en uppgradering till vår 5-rätters Gourmetmeny för er som tycker att tiden vid måltiderna är det mysigaste som finns. (Ordinarie priser är ex moms är från 2295 i Gårdsrum och Karlabyrum och 2495 per pers i Hörnrum)

Ring oss så berättar vi mer eller skicka oss ett mail

Hanna & Sophie

Läs om konferens på Karlaby Kro. eller kolla in vårt hotell!

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK