Hyr ett hotell

Kära gäster och vänner

Covid 19 ställer sannerligen till det för oss, precis som för alla andra. Vi känner oss i nuläget lyckligt lottade över att vi 8 som utgör kärnan är friska. Vi drabbas, som alla andra, av stora avbokningar som slår hårt mot en liten verksamhet som vår. Vi har dock bestämt oss för att kämpa och ”simma hela vägen in i kaklet”. Vi tar den hjälp vi kan få i form av stöd, korttidspermitteringar etc. Vi säljer också presentkort med 50% rabatt på vissa av våra paket som man köper nu och kan nyttja t.om den 31/8 - Tiden får utvisa om vi klarar det eller inte.

Vi koncentrerar nu verksamheten till helger för er som ändå vill komma ifrån och andas lite avskild ”Österlenluft” – Kanske ta bilen och gå på ett öde Stenshuvud?

För förfrågningar om större bokningar vid andra dagar i veckan så kan du förstås maila oss som vanligt på receptionen@karlabykro.se

Som det är nu så uppmuntrar vi till att man bokar en egen stund i vårt Orangerie med den eller de man reser med. Då är man garanterat ensam och vi går in emellan och tar bort disk och använda handdukar. Nybryggt grönt te finns hela dagen.

Vi erbjuder också företag och familjer att långtidshyra rum till förmånligt pris. Alternativt att hyra hela Karlaby.

För er som inte varit här ligger vi ensligt med endast en lite grusväg upp till hotellet. Hotellet har 22 fina rum i olika storlekar, självklart alla med badrum som ligger i ”kluster” med mellan 6 – 3 rum i varje uppgång.

Vi önskar er alla allt gott och tänker på alla de som har det värre än vi

Läs om konferens på Karlaby Kro. eller kolla in vårt hotell!

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK