Konferens på Karlaby

För våra konfererande gäster erbjuder vi vårt klassiska Mötespaket. Detta innefattar förmiddagskaffe med härliga mackor och smoothies eller nypressade jucier av frukt och grönt, lunch med varmrätt, sallad, nybakat bröd, vispat smör, liten dessert och kaffe eller te. Eftermiddagskaffe med hembakat, frukt, nötter, must från Tosterup,kaffe och te, 3-rätters gourmetmiddag, övernattning i valt rum samt vår Karlabyfrukost dagen efter. Pris mellan 1885 - 2295/person ex moms beroende på säsong.

För de som tycker mat och vin är en av de viktigaste komponenterna vid möten och så kan ni förstås uppgradera Mötespaketet med ett Gourmettillägg och på så sätt få en middag med 5 rätter.

Passa på att kombinera ert möte med att laga mat med våra kockar. Då samlas ni efter eftermiddagskaffet och köket introducerar meny och upplägg. Ni delas in í 3 lag där varje team står för varsin rätt. Medan ni lagar så finns det snacks, goda ostar, öl och vin och/eller alkoholfria alternativ

Ni kan förstås boka er konferens via någon av våra samarbetspartners,

Själva aktiviteten brukar vara lagom att ägna ca 1,5 timme åt. Därefter kan ni njuta i vårt Spa/Orangeriet med en simtur och en bastu. När det är dags för middag så har kockarna färdigställt middagen och ni kan bara slå er ner och njuta.

Kanske vill ni avsluta kvällen i Vardagsrummet med kaffe och ett parti biljard vid det vackra gamla biljardbordet?

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK