Konferens på Karlaby

Att Konferera på Karlaby Kro.....

När du stiger in hos oss så möts du av allting annat än ett Konferenshotell. Här finns inga skyltar, inga pilar som visar åt vilket håll du ska gå, inga lunchbuffer, inga kaffeautomater, inga småflaskor med schampo på rummet, inga tider som du måste boka för att ta en bastu.

Här är allting uttänkt för att vara så personligt som möjligt, det ska kännas som hemma utan att vara det – Här kan du gå in i baren och göra dig en cappucino om du vill det, du kan gå in i köket och tala med kockarna, du kan ta dig en kopp te i lilla Honestybaren när du vill. Äta frukost i morgonrock, konferera till sent på kvällen och äta middag när det passar er.

Många konferenshotell säger att de har god, t.om fantastisk mat. Vi säger ingenting, men vi kan lova dig att vårt kök lägger ner sin själ i måltiderna och att vi förstås lagar på samma sätt om ni har speciella önskemål, äter vegetariskt, eller har någon allergi.

Hos oss kostar det 2935 kr per person ex moms att bo ett dygn – Då ingår alla måltider* från och med ankomsten den första dagen t.om med eftermiddagskaffet dag 2, ett härligt sovrum, möteslokal i 2 dagar och tillgång till Orangeriet med pool, bastu och yogarum. Inga dolda kostnader tillkommer

Ring eller maila oss för en fullständig offert anpassad efter era önskemål

Varmt Välkomna!

* - Priset är baserat på att ni ankommer till förmiddagskaffe dag 1 och avreser efter eftermiddagskaffet dag 2. Detta korrigeras förstås så att det stämmer med just ert program

Ni kan förstås boka er konferens via vår samarbetspartner

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK