Konferens på Karlaby i Skåne

Litet, personligt och dämpat exklusivt i den lilla byn Karlaby i Skåne erbjuder vi en avskild plats för diskussion och konferens. För den lilla gruppen som värdesätter tiden runt måltiderna lika mycket som tiden i mötesrummet. Eller den lite större som vill ha total avskildhet. Vi har 3 olika konferensrum för upp till 35 personer samt flera grupparbetsrum. I våra konferenslokaler finner ni Whiteboard, projektorer och blädderblock.

Konferens bland rapsfält och åkrar i Skåne

Österlens natur och omgivning i Skåne, gör Karlaby Kro till en plats som andas lugn och ro. Här kan du verkligen koppla av. Baren och receptionen hittar du i huvudbyggnaden, medan hotellrummen ligger i det som en gång var gårdens stallar. Där finns också gästernas vardagsrum med öppen spis. Vi erbjuder olika mötesrum för konferens. Vi erbjuder konferensrum med plats för 35 personer i Biosittning och 20 personer i U-sittning, vi erbjuder även rum för mindre konferenser.

I de före detta stallarna ligger vårt Orangeri med en 12 x 4 meter inomhuspool, bastu, behandlingsrum och vårt härliga poolrum för avkoppling. På sommaren kan du sitta på terrassen utanför eller vila i hängsängarna i pergolan strax intill.

Vi erbjuder smakfull mat lagad med närodlade och färska råvaror med tillhörande dryck. Avnjut sedan natten i något av våra charmiga och fräscha rum och starta morgonen med vår härliga frukostbuffé. Karlaby Kro är en perfekt plats för konferens i lugn och ro mitt bland rapsfält och jordbruksmark i Skåne.

Pris för konferens på Karlaby Kro

Ring eller maila oss på bokningen@karlabykro.se för en fullständig offert på ett konferenspaket anpassad efter era önskemål


Observera att konferenskapaciteten inte ligger under boka online!

Varmt Välkomna på konferens på Karlaby Kro i Skåne!

Karlaby Kro Hotell & konferens Österlen - Mer än en konferens! Njut av god mat och givande aktiviteter under er konferens i Skåne

I en vacker natur med böljande åkerlandskap runt omkring finner ni Karlaby Kro. Karlaby Kro ligger med närhet till havet och byarna Simrishamn, Brantevik, Kivik och Skillinge med flera. Njut av en härlig konferens med kollegorna i en lantlig miljö på Österlen i Skåne.

Kommunikation

  • Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 50 minuter, Malmö Airport 1 tim
  • Närmaste tågstation: Simrishamn station 5 km
  • Närmaste busshållplats: 100 m

Läge

Naturskönt på Österlen i Skåne

  • 1 tim 45 min från Helsingborg
  • 1 tim från Kristianstad
  • 1 tim 10 min från Lund
  • 1 tim 15 min från Malmö

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK